Προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης | Kannevia eshop

Our Story

E-shop προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης. Τσάι CBD, Ανθέλαιο κάνναβης, Κεραλοιφή κάνναβης, ελαιόλαδο αρωματισμένο με κάνναβη, δώρα από κάνναβη

Η καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης

Είναι χάραμα και η φύση έχει αρχίσει να ξυπνάει. Μαζί της ξυπνάνε τα χρώματα του ουρανού, τα φυτά και τα αρώματα τους, δημιουργώντας ένα κράμα από συγκινήσεις των αισθήσεων. Από όλα τα αρώματα ένα ξεχωρίζει στο αγρόκτημα του Βαγγέλη Ματράκα στα Ψαχνά Ευβοίας, η καλλιέργεια της κάνναβης. 

Στο οικογενειακό αγρόκτημα του Βαγγέλη όπου παραδοσιακά φυτεύονταν βοτάνια και οπωροκηπευτικά, σήμερα έχει ριζώσει για τα καλά η φυσική καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης. Ο σεβασμός του παραγωγού Βαγγέλη Ματράκα πρώτα για τον άνθρωπο, η αγάπη του για το φυτό και η πλέον 20ετής του εμπειρία, οδήγησαν το 2018 στην ίδρυση της Kannevia I.K.E. που σκοπό έχει να προσφέρει στους ανθρώπους τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της βιομηχανικής κάνναβης. 

Τα προϊόντα που παράγει η Kannevia I.K.E προέρχονται από τους σπόρους του φυτού αλλά και από τα άνθη του, μεγιστοποιώντας τα οφέλη του φυτού στα παραδοσιακά σκευάσματα της.

Προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης*

Το ανθέλαιο και η κεραλοιφή βιομηχανικής κάνναβης χαρίζουν ευεξία καθώς είναι πλούσια σε Ω3/Ω6 λιπαρά οξέα, περιέχοντας όλο το φάσμα των κανναβινοειδών και CBD, ιδανικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μείωση του στρες, αύξηση ενέργειας, ρύθμιση περιόδου καθώς και του μεταβολισμού, έχουν αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση και για αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα σε καταστάσεις αρθρίτιδας, εκζεμάτων λόγω στρες, έντονης κυτταρίτιδας, χρόνιων πόνων και εμετών λόγω χημειοθεραπείας. 

Το αρωματισμένο ελαιόλαδο με άνθη βιομηχανικής κάνναβης και η γραβιέρα θα εκπλήξουν ευχάριστα με την πλούσια γεύση τους, ενώ το τσάι που περιέχει CBD 2.5% είναι ιδανικό για τη χαλάρωση του σώματος και του νου, περιέχοντας τερπένια και κανναβινειδή, σπόρους κάνναβης πλούσιους σε Ω3/Ω6 λιπαρά οξέα και φυτική πρωτεΐνη. Η κατανάλωση του προσδίδει αίσθηση ευεξίας με αγχολυτική, αντισπασμωδική και αναλγητική δράση. Μπορεί να μειώσει πόνους περιόδου, αρθρώσεων, ημικρανίας, να χαλαρώσει και να καταπραΰνει στομαχικές διαταραχές και τάση προς έμετο. Ακόμα συμβάλει στην τόνωση του οργανισμού και στην ρύθμιση  του μεταβολισμού. 

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται μόνο με φυσικά, αγνά υλικά -ελαιόλαδο φυσικής καλλιέργειας και φυσικό κερί μέλισσας, οικολογικής μελισσοκομίας, είναι χειροποίητα με αγάπη και μεράκι.


Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο eshop μας: https://www.kannevia.com , https://www.facebook.com/kannevia/ 


*τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ψυχοδραστικές ουσίες